AutoMaister är en liten verkstad, med små priser kombinerat med stor erfarenhet och kunskap. Vi skryter inte om att vi har de senaste maskinerna eller de blankaste skiftnycklarna. Vi skryter heller inte med att vi finns i många orter eller att vi är specialister på diverse lyx-varumärken. Vi är en helt vanlig verkstad med bra priser och kunden i fokus.

Vi har en enda verkstad och den hittar du i Hallstahammar, vi påstår aldrig att vi är specialister på något särskilt men vi har stor erfarenhet att jobba med alla möjliga varumärken. Vi tycker även om lite ovanliga bilar, därför är vi en av få verkstäder i Sverige som kan reparera, serva och underhålla bilmärken som MG, Rover osv.

Vi använder alltid reservdelar av högsta kvalité, vi försöker att hålla oss till originaldelar men ibland kan det vara bättre pris och bättre kvalité på delar från andra varumärken. I vissa fall kan det även vara så att den specifika delen för det specifika bilmärket inte tillverkas längre, då ser vi till att använda en del från en annan tillverkare med likvärdig kvalité som originaldelen hade.

Kort och gott, allt från diagnos och felsökning till stora och små ingrepp. Prestandaförbättringar och uppgraderingar. Vi erbjuder även däckservice, däckförsäljning och däckhotell.

Tack för förtroendet, jämför oss gärna med andra verkstäder! // Armin Bajric, Grundare & VD