Diagnos & felsökning

Krånglar din bil? Eller lyser en lampa som du behöver hjälp med? Vi hjälper dig med felsökning, diagnos och felkodsavläsning.

Ibland fungerar inte bilen riktigt som den ska, eller något går sönder men man vet inte riktigt vad. Då behöver en diagnos eller felsökning utföras på bilen för att vi ska veta vad som behöver repareras. Olika fel är olika svåra att hitta. Ibland räcker det med en felkodsavläsning eller mindre kontroll av bilen, men ibland behöver det göras en omfattande felsökning för att hitta vad som behöver åtgärdas. Innan vi utför några reparationer kommer du få ett kostnadsförslag att ta ställning till. Ring vår bokning så berättar vi mer.

Diagnos/felkodsavläsning: 199 kr

Felsökning: från 399 kr (Maxpris 1500:-)

Vi kommer rekommendera om vi ska börja med en diagnos eller en felsökning. Vissa fel tar lång tid att hitta och om den kostnad vi uppgivit kommer överstigas ringer vi först dig för godkännande.

Reparationer

Vi utför alla typer av reparationer och felsökningar på din bil, till exempel bromsbyten, garantireparationer, kamremsbyten, besiktningsansmärkningar.
Vi byter även torkarblad och trasiga glödlampor samt åtgärdar en mängd andra småfel.

Du får alltid ett prisförslag/offert innan arbetet påbörjas. Vi garanterar alltid ett fastpris.